Kennisbank

U wilt weten waar uw risico’s zitten. Samen met goed georganiseerde processen en opgeleide medewerkers zorgt dat voor een goede bedrijfsvoering.

Managementsysteem

Wat is een managementsysteem?

Met een managementsysteem krijgt u grip op de bedrijfsvoering van uw organisatie. Lees meer waaruit een managementsysteem is opgebouwd en hoe u het slim kunt inrichten en onderhouden.

High Level Structure

Door de uniforme indeling van de ISO en NEN normen is het nu eenvoudiger om meerdere normen op te nemen in een integraal managementsysteem. Dat levert u voordeel op bij de inrichting en het onderhoud. Naast de tien basis hoofdstukken kennen de verschillende normen ieder hun eigen specifieke eisen. Deze zijn doorgaans opgenomen als een addendum. 

Integraal Management Systeem

Eén managementsysteem om te voldoen aan alle relevante normen voor uw organisatie. 

Implementatiepakketten

Het inrichten van uw managementsysteem is maatwerk. Afgestemd op uw behoefte zetten wij een van onze implementatiepakketten in. 

Onderhoud pakketten

Het onderhouden van uw managementsysteem is maatwerk. Afgestemd op uw behoefte zetten wij een van onze onderhoud pakketten in.

MedMij

Het MedMij stelt een specifieke set eisen aan Persoonlijke Gezondheidsomgevingen (PGO) gericht op de informatieveiligheid en privacy. 

PGO

Persoonlijke Gezondheidsomgevingen dienen te voldoen aan hoge eisen op het gebied van privacy en informatiebeveiliging