BMGRIP onderdeel van Kader Group!

Organisatieadviesbureau & SaaS softwareleverancier BMGRIP is onderdeel van Kader Group geworden! De geïntegreerde aanpak van advies & software past binnen het meerjaren strategisch groeiplan van Kader Group, specifiek op het gebied van Information security.

 

Krachtige combinatie

“Door het samenvoegen van de reeds bestaande information security activiteiten van Kader Group en BMGRIP, inclusief de SaaS oplossing SmartManSys, ontstaat een krachtige combinatie op het gebied van security, privacy, continuity en quality aldus Jan Bouw en Sjoerd van de Meerendonk (de huidige directie van BMGRIP) en Bart de Boer (CEO van Kader Group).

Over BMGRIP

BMGRIP is al ruim 10 jaar actief op de vakgebieden security, privacy, continuity en quality. Haar visie: “We versterken de bedrijfsvoering van onze klanten door ze weerbaar te maken tegen risico’s”. Dit doet BMGRIP door altijd uit te gaan van het primaire proces van de klant. Het primaire proces is immers het bestaansrecht van elke organisatie. Tijdens de implementatie maken de business consultants van BMGRIP samen met de klant risico’s inzichtelijk en er wordt een integraal managementsysteem ingericht om deze risico’s te beheersen. Het digitale managementsysteem SmartManSys helpt bij het slim en efficiënt inrichten en onderhouden van het managementsysteem van de klant. De software is modulair opgebouwd, gestructureerd volgens de visie van BMGRIP en gevuld met slimme ‘best practice’ content. Met behulp van een groot aantal templates en slimme modules zorgt de software ervoor dat de inrichting van een managementsysteem kwalitatiever, eenvoudiger, sneller en goedkoper verloopt. Daar waar nodig ontzorgt BMGRIP haar klanten ook tijdens de onderhoudsfase met “Professionals as a Service” diensten. De hoogwaardige kennis en ervaring van de BMGRIP-consultants wordt dan ingezet in de rol van security officer, privacy officer en Functionaris Gegevensbescherming.

Over Kader Group

Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat eenieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij. Opgericht in 1994, is Kader Group inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende adviesbureaus in Nederland op het gebied van QHSSE & Sustainability (Quality, Health, Safety, Cyber Security, Environment & Sustainability). Met 12 kantoren verspreid door het land en ruim 300 medewerkers biedt Kader Group advies, software en opleidingen aan een brede klantengroep.

Kader Group is opgebouwd vanuit 3 krachtige divisies: Consultancy & Interim, Digital (software) en Academy, ondersteund door verschillende groepsfuncties. Naast een sterke organische groei voert Kader Group een actieve buy-&-build strategie waarmee het de leidende positie in Nederland verstevigt en het dienstenpakket verder uitbreidt. Zo hebben in de afgelopen twee jaar D&F Consulting, Smile Software, Copla, Nedcon, Certification Experts, DON Bureau en meest recent Raatwerk zich bij Kader Group aangesloten. Het overnemen van passende bedrijven biedt ons de mogelijkheid om op een snelle en gedegen manier nieuwe eindmarkten en nieuwe geografieën te betreden. We hebben de ambitie om op deze manier een leidende speler in Noord-Europa te worden.

Blog geschreven door Sjoerd van de Meerendonk, Directeur

Deel dit bericht:

Realiteitszin bij het werken met de NEN 7510 in de zorg: balanceren tussen veiligheid en praktisch gemak

In de complexe wereld van informatiebeveiliging in de gezondheidszorg staat één uitdaging centraal: het vinden van de juiste balans tussen veilig...

Klaar om je security, privacy en continuity
binnen jouw organisatie te verbeteren?

Adres

Computerweg 22
3542 DR Utrecht

KvK: 30277648
BTW: NL 8217.37.612.B01

Privacy statement - Disclaimer - © 2024 BMGRIP