Overzicht van onze diensten

Is je bedrijfsvoering in de dynamische wereld voldoende schaalbaar en wendbaar? Ontdek hoe onze diensten jouw organisatie op de meest cruciale vlakken versterkt. BMGRIP begrijpt de behoefte aan een bedrijfsvoering die moeiteloos kan meebewegen met veranderende klanteisen, technologie en regelgeving.

We bieden solide managementsystemen, deskundige professionals, opleidingen en trainingen én de juiste software aan.

Effectieve managementsystemen: SmartManSys

Wij zijn experts in het vormen van op maat gemaakte managementsystemen voor wendbare organisaties. Met SmartManSys beheer je je managementsysteem centraal, effectief en gedurende de gehele levenscyclus.

Onze focus ligt op effectief risicobeheer, naadloos procesbeheer en het bereiken van jouw cruciale doelstellingen. Of het nu gaat om informatiebeveiliging volgens de ISO 27001-norm of kwaliteitsborging volgens ISO 9001; wij hebben een bewezen methodiek ontwikkeld om je te begeleiden bij het opzetten, inrichten en onderhouden van een managementsysteem.

Neem contact op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Professionals as a service voor doelgerichte expertise

Zet onze professionals in. Zoals onze:

De experts zijn bekwaam en vakkundig op het gebied van zowel wet- en regelgeving als de (internationaal) geldende normen. Bekijk de mogelijkheden voor het inhuren van een van onze professionals.

ISO 27001 stappen

Opleidingen & trainingen

Wij leiden je medewerkers op in de vakgebieden information security, privacy, quality en continuity. We geven in samenwerking met Kader Academy opleidingen en trainingen die aansluiten bij de benodigde kennis in de dagelijkse praktijk.

Neem contact op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer over informatiebeveiliging

AI & jouw organisatie: to act or not to act?

Snellere en nauwkeurigere diagnoses in de gezondheidszorg of inbreuk op privacy door gezichtsherkenningstechnologie? De opkomst van AI brengt zowel positieve als negatieve impact. De AI Act is bedoeld dit (beter) te reguleren. In deze blog wordt besproken wát de AI Act inhoudt en wat dit voor jouw organisatie betekent.