Onze BMGRIP Academy: meer dan 20 jaar actief

Versterk je bedrijfsvoering door je medewerkers gericht op te leiden bij BMGRIP. Onze praktijkgerichte trainingen bieden concrete handvatten om specialistische functies nog beter uit te voeren. Naast het opfrissen van theoretische kennis, gaan medewerkers concreet aan de slag met cases uit de dagelijkse praktijk. Neem vandaag nog contact op voor op maat gemaakte opleidingen die perfect aansluiten bij de bedrijfsbehoeften.

 • Grip op privacy, security & continuity
 • Trainers met bij elkaar 150 jaar ervaring
 • Certificaat/bewijs van deelname
 • Maatwerkmogelijkheden
 • Kennis, ervaring én bewustzijn gericht vergroten.

Wat voor trainingen geven wij?

Bij onze academy kun je je medewerkers laten trainen door onze experts. Het doel van de trainingen is het vergroten van vakinhoudelijke kennis, ervaring en bewustzijn. Wij geven security, privacy, continuity en quality opleidingen en trainingen. Zowel inhouse als in samenwerking met Kader Academy.

Transformeer met onze expertise

Goed opgeleide medewerkers voorkomen informatiebeveiligings-, kwaliteits- en privacyproblemen. Als organisatie kun je niet stilstaan. Je moet voortdurend inspelen op de snel veranderende wet- en regelgeving. Dat vraagt van je medewerkers dat ze continu op de hoogte blijven van vakinhoudelijke onderwerpen en met jouw organisatie mee verbeteren.

Onze trainingen hebben grote meerwaarde:

 • Actuele kennis: het verwerven van de nieuwste kennis die relevant is voor hun rol.
 • Praktische vaardigheden: het ontwikkelen van praktijkgerichte vaardigheden voor effectief werk.
 • Bewustwording: vergroten van het bewustzijn over hun rol en verantwoordelijkheden binnen de organisatie.
 • Inzicht in verwachtingen: begrijpen wat er van hen wordt verwacht in hun functie.
 • Risicobewustzijn: identificeren van risico’s binnen de organisatie.
 • Risicobeheersing: leren van strategieën en acties om risico’s te minimaliseren.

Neem contact op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze trainingen

Samen bepalen we hoe we van iedere training een persoonlijk leertraject kunnen maken. Door je leerdoelen als uitgangspunt te nemen en de leerstof af te stemmen op je dagelijkse werkomgeving. Wij trainen graag je collega’s:

Training vakspecialisme

Dit houdt een specifieke training in voor FG, SO, KAM en interne auditor.

Met deze praktijkgerichte trainingen bieden we je de kennis en concrete handvatten om de specialistische functie nog beter uit te voeren. Naast het opfrissen van je theoretische kennis over de inhoud, taken en verantwoordelijkheden, ga je concreet aan de slag met cases uit de dagelijkse praktijk.

Training bewustwording

Een alerte medewerker is de beste oplossing om problemen te voorkomen.

De mens bepaalt in hoge mate het succes van de organisatie. Omgekeerd is de mens ook de voornaamste oorzaak van fouten en kwaliteitsissues. Met name op het gebied van privacy en informatiebeveiliging. Zo wordt zo’n 80% van de datalekken veroorzaakt door menselijk gedrag. Tijdens deze trainingen leren je medewerkers waar de risico’s zich bevinden en wat ze in de praktijk kunnen doen om die te minimaliseren. Zodat je voldoet aan de eisen vanuit de privacywetgeving AVG of de informatiebeveiligingsnorm.

Training SmartManSys

Optimaal en efficiënt gebruik van de SmartManSys applicatie

Tijdens de trainingen leer je de vele functies van SmartManSys kennen. Aan de hand van concrete opdrachten leer je deze zo toe te passen dat ze je helpen je werk nog beter en slimmer te doen. De inhoud van de trainingen is afgestemd op de rol van de medewerkers, zoals Abonnee, Schrijver, Auteur, Redacteur of Admin. Voor de rol van interne auditor bieden we een vervolgtraining aan, waarin we stap voor stap leren de interne audit efficient uit te voeren met behulp van de uitgekiende functionaliteit van SmartManSys.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Ontdek hoe we ook jouw organisatie kunnen helpen met de persoonlijke professionele ontwikkeling van de medewerkers.

ISO 27001 stappen

Veelgestelde vragen

Wij beantwoorden graag als je vragen over de trainingen. Onderstaand zijn een aantal veelgestelde vragen te vinden. Heb je nog meer vragen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Hoe lang duren de trainingen van BMGRIP Academy?
De duur van de trainingen kan variëren van een dag of een aantal dagen tot een aantal maanden, afhankelijk van het onderwerp en de diepgang van de materie.

Zijn de trainingen van BMGRIP Academy praktijkgericht?
Ja, de trainingen zijn praktijkgericht en bieden kennis en handvatten voor het uitvoeren van specialistische functies, met focus op concrete cases uit de dagelijkse praktijk​​.

Zijn er online of virtuele training opties beschikbaar?
Ja, we bieden een aantal trainingen ook virtueel aan. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer over informatiebeveiliging

AI & jouw organisatie: to act or not to act?

Snellere en nauwkeurigere diagnoses in de gezondheidszorg of inbreuk op privacy door gezichtsherkenningstechnologie? De opkomst van AI brengt zowel positieve als negatieve impact. De AI Act is bedoeld dit (beter) te reguleren. In deze blog wordt besproken wát de AI Act inhoudt en wat dit voor jouw organisatie betekent.