SmartManSys: het managementsysteem van de toekomst

Met SmartManSys kun je een managementsysteem op een intelligente manier inrichten, gebruiken en optimaliseren. SmartManSys kan alle essentiële normen integreren en biedt toegang tot diverse templates voor beleidsstukken, procedures, protocollen en processen.

Samen met de business consultants van BMGRIP ontwikkelen we dagelijks aan SmartManSys, zo blijft het systeem up-to-date.

 

 • Maakt hoge slagvaardigheid mogelijk
 • Schaalbare methodiek
 • Implementeren duurzaam managementsysteem
 • Direct hulp bij acute incidenten

Wat is SmartManSys?

SmartManSys is een veelzijdige software-oplossing die je organisatie helpt bij het efficiënt inrichten van je managementsysteem (of meerdere managementsystemen).

Één van de grote voordelen van dit systeem is dat het werknemers veel tijd bespaart, doordat het inrichten en onderhouden eenvoudig werkt. Zo biedt SmartManSys bijvoorbeeld kant-en-klare sjablonen en templates die het opzetten, implementeren en onderhouden van managementsystemen vereenvoudigen. Het systeem gaat hierin uit van jouw bedrijfsprocessen, wat een integrale aanpak en inrichting bevordert.

Met Smartmansys voldoe je aan wet- en regelgeving 

SmartManSys ondersteunt verschillende gangbare normen en regelgevingen, zoals ISO-normen, NEN-normen en de AVG. Zodoende kun je het voldoen aan wet- en regelgeving integraal (en gemakkelijker) organiseren. De software faciliteert ook continue verbetering van processen via de Plan-Do-Check-Act cyclus en zorgt voor actuele, centraal toegankelijke documentatie.

De inrichting en configuratie van SmartManSys wordt snel en kosteneffectief uitgevoerd in samenwerking met de business consultants van BMGRIP.

Neem contact op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze oplossingen voor veelvoorkomende problemen

SmartManSys lost voor veel bedrijven verschillende problemen op. Hieronder noemen we de meest voorkomende uitdagingen die we bij onze klanten op hebben kunnen lossen:

 

  1. Complexiteit bij het inrichten van managementsystemen

   Oplossing: SmartManSys biedt een gestroomlijnde aanpak voor het opzetten van managementsystemen, met vooraf gedefinieerde sjablonen en templates die tijd en moeite besparen. Omdat het systeem uitgaat van het primaire proces van je organisatie, ben je in staat om een integraal managementsysteem op te bouwen.

 

  1. Complexiteit van compliance

   Oplossing: SmartManSys vereenvoudigt het voldoen aan diverse normen en wetten, waardoor het naleven van regelgeving eenvoudiger wordt.

 

  1. Tijdrovend documentbeheer

   Oplossing: SmartManSys vermindert de tijd en inspanning die nodig is voor het opstellen en bijhouden van bedrijfsdocumentatie door middel van de efficiënte sjablonen en eenvoudig versie -en revisiebeheer.

 

  1. Inefficiënte procesverbetering

   Oplossing: biedt een gestructureerde aanpak voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van bedrijfsprocessen. Dit helpt de organisatie bij continue verbetering.

 

 1. Uitdaging bij managen van risico’s en verbeterprocessen:

  Oplossing: SmartManSys biedt inzicht in actuele documenten, risico’s en afwijkingen (vb. auditresultaten). Op basis van deze afwijkingen kunnen gemakkelijk verbetermaatregelen en taken gemanaged worden.

ISO 27001 stappen

Waar wordt SmartManSys voor gebruikt?

Voor iedere branche is SmartManSys een uitstekend managementsysteem. Van zorginstellingen tot IT-bedrijven, ons klantenbestand is divers. Onze klanten gebruiken het systeem voor:

 1. Inrichten en onderhouden van managementsystemen: SmartManSys helpt bij het efficiënt opzetten van managementsystemen, met sjablonen en templates voor beleidsstukken en processen​​.
 2.  

 3. Centrale toegankelijkheid: SmartManSys zorgt ervoor dat alle processen documenten op één centrale plaats worden opgeslagen en actueel blijven​​. Door automatisch revisietaken aan te maken van alle documentatie en door alle documenten op één centrale plaats op te slaan,blijft de documentatie actueel en is het eenvoudig toegankelijk voor alle betrokkenen.
 4.  

 5. Realtime inzicht: Het biedt direct inzicht in actuele documenten, risico’s, afwijkingen en verbetermaatregelen​​.

 
SmartManSys is een cloudoplossing en daarmee ‘plug and play’. Een handboek stel je snel samen en onderhoud je eenvoudig met de slimme sjablonen en tekstblokken op maat. Geen papieren tijger maar een bondig managementsysteem met alle koppelingen naar de normen en met je primaire proces centraal.

Neem contact op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over SmartMansys

Een nieuw managementsysteem roept logischerwijs ook vragen op. Wij beantwoorden een aantal van de veelgestelde vragen.

Hoe integreert SmartManSys verschillende managementinstrumenten?

SmartManSys heeft slimme instrumenten die op elkaar zijn afgestemd en samenwerken voor het inrichten en beheren van managementsystemen, wat zorgt voor een volledige integratie zonder losstaande modules​​.

Is SmartManSys makkelijk in gebruik te nemen?

Zeker, SmartManSys onderscheidt zich als een direct inzetbare cloudoplossing. Dit houdt in dat het samenstellen en bijhouden van je handboek efficiënt en moeiteloos verloopt, dankzij onze geavanceerde sjablonen en intelligente tekstmodules.

Is de documentatie binnen SmartManSys eenvoudig toegankelijk?

Ja, SmartManSys slaat alle documenten centraal op, waardoor ze altijd actueel zijn en gemakkelijk toegankelijk voor alle betrokkenen, inclusief medewerkers en auditors​​.

Hoe draagt SmartManSys bij aan de groei van mijn organisatie?

Door planmatige en gestructureerde verbetering van primaire en ondersteunende processen volgens de PDCA-cyclus, leidt het tot concurrentievoordeel en meer bewuste medewerkers​​.

Hoe veilig is mijn data met SmartManSys?

Je data wordt veilig opgeslagen bij een Nederlands ISO 27001 gecertificeerd datacenter, met gebruik van geavanceerde technologie.

BMGRIP is jouw partner voor Smartmansys

Kies je voor BMGRIP, dan kies je voor een partner die jouw organisatie op deskundige wijze leidt naar een intelligent managementsysteem. Neem contact op voor de volgende stap met Smartmansys!

Lees meer over informatiebeveiliging

AI & jouw organisatie: to act or not to act?

Snellere en nauwkeurigere diagnoses in de gezondheidszorg of inbreuk op privacy door gezichtsherkenningstechnologie? De opkomst van AI brengt zowel positieve als negatieve impact. De AI Act is bedoeld dit (beter) te reguleren. In deze blog wordt besproken wát de AI Act inhoudt en wat dit voor jouw organisatie betekent.