SmartManSys

De software-oplossing voor uw management-systeem

Inrichten en onderhouden managementsystemen

SmartManSys helpt u met het slim en efficiënt inrichten van uw managementsysteem. Het bevat de uitgangspunten en vereisten van alle gangbare normen en kaders. Tevens is een groot aantal templates van beleidsstukken en processen opgenomen. SmartManSys neemt u dus veel werk uit handen. De cloudfunctionaliteit maakt het voor iedere medewerker eenvoudig om toegang te krijgen tot de laatste versies van de documenten en actiepunten. Daarmee maakt SmartManSys de implementatie en onderhoud van uw managementsysteem inhoudelijk beter, eenvoudiger, sneller en goedkoper.

De sjablonen en templates nemen veel werk uit handen

De initiële inrichting van uw managementsysteem verlangt het opstellen van veel documenten en processen. Uit de praktijk weten we inmiddels dat die bij veel organisaties veel overeenkomsten vertonen. Daarom hebben we van de belangrijkste processen en beleidsstukken sjablonen en templates gemaakt. Zo veel mogelijk branche specifiek. Dat maakt een groot deel van het werk tot een overzichtelijke invuloefening die u veel tijd scheelt.

Alles centraal toegankelijk en altijd de juiste versie

Veel mensen hebben toegang nodig tot documenten die hen helpen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Waarbij de continue beweging en ontwikkeling van uw organisatie ook om regelmatige aanpassing daarvan vraagt. SmartManSys ondersteunt de continue verbetering volgens de Plan-Do-Check-Act cyclus. Door automatisch revisietaken aan te maken van alle documentatie en door alle documenten op één centrale plaats op te slaan. Zo blijft uw documentatie actueel en is ze eenvoudig toegankelijk voor alle betrokkenen. Voor uw medewerkers maar ook voor uw auditor. Op basis van de beschikbare rollen stelt u zelf eenvoudig in welke informatie voor welke medewerkers toegankelijk is.

Comply to many – alle gangbare normen ondersteund

SmartManSys ondersteunt alle gangbare normen, zoals ISO, NEN en ISAE. Maar ook belangrijke wetten zoals de AVG. Voor alle normen zijn de koppelingen al aangebracht tussen de normeisen en de plek in het handboek waar de maatregelen zijn beschreven. De noodzakelijke verklaring van toepasselijkheid is dus al grotendeels voor u ingericht. Omdat SmartManSys het primaire proces van uw organisatie centraal stelt en de normen als kader.
Het voordeel daarvan is dat wanneer u meerdere normen gelijktijdig of na elkaar implementeert, SmartManSys automatisch alle overlap er voor u uit haalt. Alles wat dus in meerdere normen voorkomt hoeft u maar één keer te beschrijven.

REALTIME INZICHT – SNEL EN EFFICIËNT WERKEN

Professioneel en volledig in-control! Direct inzicht in actuele documenten, risico’s, afwijkingen en verbetermaatregelen. Uw interne auditproces strak gemanaged met audit vragenlijsten op maat en analysetools voor het beoordelen van de bevindingen.

PERFECTE INTEGRATIE

Slimme instrumenten

Slimme instrumenten voor het inrichten en beheren van uw managementsysteem zijn binnen SmartManSys zorgvuldig op elkaar afgestemd. Ze zijn gekoppeld en werken perfect samen. Geen losstaande modules meer, maar alle functionaliteiten volledig geïntegreerd.

Groei

Met SmartManSys verbetert u volgens de PDCA cyclus planmatig en gestructureerd uw primaire- en ondersteunende processen. Dat biedt u concurrentievoordeel en het leidt tot meer bewuste medewerkers die samen met u werken aan de groei van uw organisatie.

Slagvaardig

Iedere organisatie is uniek. SmartManSys biedt aanpasbare, branchespecifieke sjablonen en modules aan waarmee u uw managementsysteem helemaal afstemt op uw specifieke situatie. Efficiënt en direct toepasbaar op de werkplek via tablet en mobiel.

Uw data is veilig en vertrouwd opgeslagen

Uw bedrijfsinformatie veilig opgeslagen bij een Nederlands ISO 27001 gecertificeerd datacenter. De geavanceerde technologie en best practices maken dat SmartManSys een veilige softwareoplossing is om uw kostbare informatie veilig in op te slaan. Zodat u zich kunt richten op uw business.

DE VOORDELEN VAN SMARTMANSYS OP EEN RIJ

Snellere inrichting en goedkoper onderhoud van uw managementsysteem.

Eenvoudiger en goedkoper beheer van uw managementsysteem.

Sneller inwerken van nieuwe medewerkers door beschreven processen.

Eenvoudig meerdere normen in één keer implementeren.

Realtime inzicht in actuele risico’s, incidenten en afwijkingen.

Certificering gegarandeerd.

Eenvoudig overnemen van werk door centraal toegankelijker werkinstructies.

Snelheid want SmartManSys is Plug-and-play

Snel gecertificeerd! SmartManSys is een cloudoplossing en daarmee ‘plug and play’. Uw handboek stelt u snel samen en onderhoudt u eenvoudig met de slimme sjablonen en tekstblokken op maat. Geen papieren tijger maar een bondig managementsysteem met alle koppelingen naar de normen en met uw primaire proces centraal.