Managementsystemen: voor doelgerichte organisatiebesturing

In een wereld die voortdurend verandert, is het van groot belang jouw bedrijfsvoering schaalbaar en wendbaar te maken. De eisen van klanten, technologie en regelgeving worden strenger. Tegelijkertijd verwachten ook stakeholders meer dan ooit. Bij BMGRIP begrijpen we de behoefte aan een bedrijfsvoering die meegroeit en aan te passen is aan veranderingen. We zijn sterk in het bouwen van een managementsysteem dat past bij een wendbare organisatie waarmee we onder andere belangrijke onderwerpen als informatiebeveiliging, privacy, kwaliteit en continuïteit slim borgen.

Managementsystemen voor de toekomst

Onze expertise omvat het volledige spectrum van beoordeling, implementatie, certificering, onderhoud en optimalisatie. We begrijpen dat elke organisatie uniek is en we passen onze aanpak aan je specifieke behoeften aan. Onze SMART benadering is gebaseerd op schaalbaarheid, modulariteit en standaardisatie. Voor het documenteren en registreren zetten wij onze digitalemanagementsysteem tooling in. Net zoals onze methodiek is onze tooling ook schaalbaar, gemodulariseerd en gestandaardiseerd, zodat nieuwe vakgebieden en normen eenvoudig kunnen worden geïntegreerd.

Neem contact op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van een SMART managementsysteem

  • Flexibiliteit en wendbaarheid: jouw organisatie kan snel inspelen op veranderingen.
  • Schaalbaarheid: voeg nieuwe producten, diensten, processen en systemen naadloos toe.
  • Integrale aanpak: het systeem biedt samenhang en overzicht.
  • Focus op verbetering: het primaire proces en continue verbetering staan centraal.
  • Efficiëntie: voorkom overmatige bureaucratie met een ‘lean and mean’ benadering.

Voordelen van onze digitale managementsysteemtooling

  • Centraal beschikbaar: de tijd en plaats onafhankelijke toegankelijkheid bevordert acceptatie.
  • Integraal beheerd: vakgebieden zoals informatiebeveiliging, privacy, continuïteit en kwaliteit kunnen integraal worden beheerd.
  • Schaalbaarheid: voeg nieuwe normen en wetten naadloos toe.
ISO 27001 stappen

Versterk je organisatie

Bij BMGRIP staan we klaar om je organisatie te ondersteunen en te versterken met onze schaalbare managementsystemen. Ons digitale platform, SmartManSys, is ontworpen om belangrijke afspraken en incidenten te documenteren en je managementsysteem gestructureerd te onderhouden. Dit bevordert niet alleen de bekendheid en acceptatie, maar biedt ook de broodnodige beheersbaarheid in een snel veranderende wereld.

Neem contact op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sparren over ons managementsysteem?

Onze experts zijn er om je te begeleiden door de gehele levenscyclus van jouw managementsysteem, van inrichting en implementatie tot beoordeling tot optimalisatie. We hanteren een integrale benadering en begrijpen daarom de behoeften van specifiek uw organisatie. Wil je meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer over informatiebeveiliging

AI & jouw organisatie: to act or not to act?

Snellere en nauwkeurigere diagnoses in de gezondheidszorg of inbreuk op privacy door gezichtsherkenningstechnologie? De opkomst van AI brengt zowel positieve als negatieve impact. De AI Act is bedoeld dit (beter) te reguleren. In deze blog wordt besproken wát de AI Act inhoudt en wat dit voor jouw organisatie betekent.