SmartManSys

Met SmartManSys kunt u een managementsysteem op een intelligente manier inrichten, gebruiken en optimaliseren.
  • Schaalbare methodiek
  • Implementeren duurzaam managementsysteem
  • Direct hulp bij acute incidenten

Vertrouwd door 1.500+ klanten in zorg en informatietechnologie

Wat is SmartManSys?

SmartManSys is een veelzijdige software-oplossing die uw organisatie helpt bij het efficiënt inrichten van je managementsysteem (of meerdere managementsystemen). Één van de grote voordelen van dit systeem is dat het werknemers veel tijd bespaart, doordat het inrichten en onderhouden eenvoudig werkt. Zo biedt SmartManSys bijvoorbeeld kant-en-klare sjablonen en templates die het opzetten, implementeren en onderhouden van managementsystemen vereenvoudigen. Het systeem gaat hierin uit van uw bedrijfsprocessen, wat een integrale aanpak en inrichting bevordert.

SmartManSys ondersteunt verschillende gangbare normen en regelgevingen, zoals ISO-normen, NEN-normen en de AVG. Zodoende kunt u het voldoen aan wet- en regelgeving integraal (en gemakkelijker) organiseren.De software faciliteert ook continue verbetering van processen via de Plan-Do-Check-Act cyclus en zorgt voor actuele, centraal toegankelijke documentatie.

De inrichting en configuratie van SmartManSys wordt snel en kosteneffectief uitgevoerd in samenwerking met de business consultants van BMGRIP.

Onze oplossingen voor veelvoorkomende problemen

SmartManSys lost voor veel bedrijven verschillende problemen op. Hieronder noemen we de meest voorkomende uitdagingen die we bij onze klanten op hebben kunnen lossen:

1. Complexiteit bij het inrichten van managementsystemen
Oplossing: SmartManSys biedt een gestroomlijnde aanpak voor het opzetten van managementsystemen, met vooraf gedefinieerde sjablonen en templates die tijd en moeite besparen. Omdat het systeem uitgaat van het primaire proces van uw organisatie bent u in staat om een integraal managementsysteem op te bouwen.

2. Complexiteit van compliance
Oplossing: SmartManSys vereenvoudigt het voldoen aan diverse normen en wetten, waardoor het naleven van regelgeving eenvoudiger wordt.

3. Tijdrovend documentbeheer
Oplossing: SmartManSys vermindert de tijd en inspanning die nodig is voor het opstellen en bijhouden van bedrijfsdocumentatie door middel van de efficiënte sjablonen en eenvoudig versie -en revisiebeheer..

4. Inefficiënte procesverbetering
Oplossing: biedt een gestructureerde aanpak voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van bedrijfsprocessen. Dit helpt de organisatie bij continue verbetering.

5. Uitdaging bij managen van risico's en verbeterprocessen:
Oplossing: SmartManSys biedt inzicht in actuele documenten, risico’s en afwijkingen (vb. auditresultaten). Op basis van deze afwijkingen kunnen gemakkelijk verbetermaatregelen en taken gemanaged worden.

Waar wordt SmartManSys voor gebruikt?

Voor iedere branche is SmartManSys een uitstekend managementsysteem. Van zorginstellingen tot IT-bedrijven, ons klantenbestand is divers. Onze klanten gebruiken het systeem voor:

  1. Inrichten en onderhouden van managementsystemen: SmartManSys helpt bij het efficiënt opzetten van managementsystemen, met sjablonen en templates voor beleidsstukken en processen​​.
  2. Centrale toegankelijkheid: SmartManSys zorgt ervoor dat alle processen documenten op één centrale plaats worden opgeslagen en actueel blijven​​. Door automatisch revisietaken aan te maken van alle documentatie en door alle documenten op één centrale plaats op te slaan,blijft de documentatie actueel en is het eenvoudig toegankelijk voor alle betrokkenen.
  3. Realtime inzicht: Het biedt direct inzicht in actuele documenten, risico’s, afwijkingen en verbetermaatregelen​​.
  4. Inwerken nieuwe medewerkers: het inwerken van nieuwe medewerkers wordt versneld omdat zij toegang hebben tot alle (proces)-documentatie.

SmartManSys is een cloudoplossing en daarmee ‘plug and play’. Een handboek stel je snel samen en onderhoud je eenvoudig met de slimme sjablonen en tekstblokken op maat. Geen papieren tijger maar een bondig managementsysteem met alle koppelingen naar de normen en met je primaire proces centraal.

Haal een expert aan boord

Wij maken organisaties al 10 jaar weerbaar tegen risico's

Veelgestelde vragen

Een nieuw managementsysteem roept logischerwijs ook vragen op. Wij beantwoorden een aantal van de veelgestelde vragen.

Adres

Computerweg 22
3542 DR Utrecht

KvK: 30277648
BTW: NL 8217.37.612.B01

Privacy statement - Disclaimer - © 2024 BMGRIP