Over ons

Wie we zijn en wat we doen

Als mensen ons vragen wat we doen dan zeggen we dat we onze klanten weerbaar maken tegen risico’s en hun bedrijfsvoering versterken.

Op verschillende gebieden. Van informatieveiligheid, kwaliteit, milieu tot aan privacy. Dat doen we inmiddels al meer dan 20 jaar lang.

De externe ontwikkelingen, wettelijke kaders en klanten vragen nogal wat van u vandaag de dag. Inzicht in de risico’s en gestructureerde oplossingen zijn noodzakelijk voor een gezonde toekomst. Een goed managementsysteem is uw instrument daarvoor.

bedrijfsvoering versterken

Grip door het verbinden van alle elementen

Controle over uw bedrijfsvoering zit in grip hebben op alle betrokken elementen. Van mensen, systemen, processen tot aan data. Binnen en buiten uw organisatie. Facetten die u in samenhang moet zien en moet beheersen.

Beheersing daarvan begint met inzicht. Dat inzicht vertalen wij samen met u naar doelen en uitgangspunten. Die vervolgens de basis zijn voor alle maatregelen en activiteiten.

Succes als mix van inhoud en mensen

Het zorgen voor inzicht, samenhang en grip. Dit is waar de kracht van ons team zit. Enerzijds de inhoudelijke kennis van de normen en de kaders. Anderzijds de manier om die samen met uw medewerkers duurzaam te implementeren én te integreren in uw organisatie. De nadruk ligt op het laatste. Want uw medewerkers zijn in onze optiek de sleutel tot het duurzame succes. Veranderprocessen benaderen we daarom ook op onze eigen(wijze) manier. Gericht op échte verbetering voor uw organisatie.

Praktisch en toegankelijke managementsystemen

Een managementsysteem moet praktisch en toegankelijk zijn en geen papieren tijger. Alleen dan zullen uw mensen het ook echt gebruiken bij hun dagelijkse werk. Daar ligt vaak het succes. Het juiste evenwicht tussen inhoudelijke structuren en menselijk gedrag.

Maar niet meer zoals vroeger. Onze visie is dat we het beheren en verbeteren van managementsystemen radicaal anders moeten organiseren. Niet de normen, maar uw organisatie is het vertrekpunt.

Het resultaat? Aantoonbare kwaliteit voor betere resultaten en tevreden stakeholders.

Ons team

Bij u maken de medewerkers het verschil. Dat geldt ook voor ons.

Wat wij doen voor u is mensenwerk. In de samenwerking met onze consultants mag u de lat hoog leggen. Daag ons uit om:

De inhoudelijk materie praktisch toe te passen binnen uw organisatie

Gedreven te zijn en om hoogwaardige oplossingen te bieden

Teamspelers te zijn die uw teams versterken

Open en duidelijk te zijn in de communicatie

Samen met u trots te zijn op het succes

Sterk in het analyseren van problemen

Professioneel kritisch te zijn

Oplossingen te bieden die praktisch en duurzaam geaccepteerd zijn