Klanten en partners

BMgrip maakt professionele managementsystemen toegankelijk voor het MKB.

Ontwikkelen, verbeteren en vernieuwen van managementsystemen is ons vak. Al 20 jaar lang.

Onze visie is dat we het inrichten en verbeteren van managementsystemen radicaal anders moeten organiseren. Niet de normen, maar uw kerntaken zijn ons vertrekpunt. Wij spreken de taal van de ondernemer en helpen u bij het invoeren en onderhouden van een managementsysteem, alsmede de certificering daarvan. Daarbij zorgen we ervoor dat het managementsysteem toegankelijk is voor uw mensen en dat ze het ook echt gebruiken bij hun dagelijkse werk.

Succesvolle managers en ondernemers verbeteren hun organisatie op een gebalanceerde manier. Met oog voor het juiste evenwicht tussen inhoudelijke structuren en menselijk gedrag. BMGRIP biedt deze combinatie aan. Bij de implementatie van integrale managementsystemen besteden wij uitgebreid aandacht aan de bewustwording van uw medewerkers. Zij zijn immers de sleutel tot het succes. Veranderprocessen benaderen we op onze eigen(wijze) manier. Gericht op échte verbetering voor uw organisatie en klanten. Met teams die samen op een plezierige manier een klus klaren. Het resultaat? Aantoonbare kwaliteit voor betere resultaten en tevreden stakeholders. Tastbare resultaten waar we trots op zijn.

Onze klanten

We beschikken over een gevarieerd klantenbestand in een breed scala aan branches.

Stichting Sezo
Stichting Dynamo
Stichting De Sociale Maatschap
Stichting Centram
Stichting Combiwel
Skykick
Fortezza
Informens
Marvia
ITYM
IXON
Koramic
Boba groep
Asterisque
A-label
42 Days
Dyklander ziekenhuis
Dyade
iv-groep
insign.it
Onestopsourcing
Esprit scholen
AAG
Centric
GGD Zuid Limburg
Conspect
N = 5
Kienhuis Hoving
SLTN
Toogethr logo
Esri
Bakker en Spees
Hibernis
Aurelium
CarePoint
Openclaims

Onze business partners

DNV

DNV

DNV is een van de grootste certificatie-instellingen wereldwijd. De drijfveer van DNV is het waarborgen van leven, eigendommen en het milieu. Vanuit deze doelstelling helpt DNV organisaties de veiligheid en duurzaamheid van hun bedrijfsvoering te verbeteren. Bijvoorbeeld door het certificeren van managementsystemen informatiebeveiliging of kwaliteit.

Auvaro

Auvaro

Auvaro is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van audits voor verschillende certificatieschema’s, waaronder ISAE 3402. Auvaro beoordeelt de opzet, het bestaan en de werking van managementsystemen die met ondersteuning van BMGRIP zijn beschreven en ingericht. Op die manier krijgen organisaties zekerheid over de beheersing van uitbestede processen. Tevens toetst Auvaro met penetratietests en configuratieanalyses of ICT-omgevingen voldoen aan de eisen van de ISO 27001- en/of NEN 7510-norm.

INISI ICT

Inisi is een ICT-dienstverlener die zich richt op het optimaliseren van de veiligheid en toegankelijkheid van ICT-infrastructuren. Dit doet Inisi door het leveren van consultancy en door (het begeleiden van) implementaties. Inisi is gecertificeerd partner van een aantal toonaangevende organisaties als Cisco, Citrix, VMware en Microsoft. De samenwerking tussen BMGRIP en Inisi richt zich op het helpen van organisaties bij het verbeteren van informatiebeveiliging op organisatorisch en technologisch vlak.

Logo Tilburg University

Tilburg University

Binnen onze organisatie staan mensen en kennis centraal. Mensen en kennis die moeten meegaan met de tijdgeest, de ontwikkelingen en alle veranderingen in onze maatschappij. Dat geldt uiteraard net zo goed voor universiteiten, studenten en onze klanten. Samen kunnen we antwoorden vinden op de vele uitdagingen van vandaag. Om die reden hebben we de samenwerking met Tilburg University opgezocht.

Onze consultants leveren een bijdrage aan de master Strategic Management. We begeleiden studenten bij het opstellen én oplossen van verschillende academische vraagstukken. Vraagstukken over cultuur, strategie en ontwikkelingen in de wereld om ons heen. Ook helpen we hen met gesprekstechnieken om bijvoorbeeld problemen tot de kern te kunnen ontleden.  We delen onze kennis en ervaring, en krijgen daar omgekeerd inspiratie, innovaties en onverwachte inzichten voor terug. Tegelijkertijd is het een mooie, inhoudelijke kennismaking die kan uitmonden in een dienstverband als business consultant binnen onze organisatie.