Alexander Thole

Business Consultant

Alexander draagt vol overtuiging bij aan de groei, kwaliteit, veiligheid en continuïteit van organisaties. Met zijn Bachelor bedrijfskunde en master ‘organizational design & development’ als achtergrond, komt hij goed tot zijn recht als business consultant bij BMGRIP.

”De afgelopen jaren heb ik met veel plezier Bedrijfskunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit in het mooie Nijmegen. De (beste) werking van organisaties heeft mij altijd al geïnteresseerd. Nadat ik de Bachelor had afgerond ben ik succesvol verdergegaan met de Master ‘organizational design & development’. Hier heb ik voor gekozen omdat ik tijdens de Bachelor al merkte dat ik de structuur van organisaties, dus de verdeling van taken en verantwoordelijkheden en met name de zoektocht naar de ideale verdeling hiervan, uitermate interessant vind.”

Klanten, leveranciers en andere belanghebbenden moeten er op kunnen rekenen dat organisaties op een correcte en veilige manier omgaan met elkaars persoonlijke gegevens. Als bedrijfskundige ziet Alexander dit wederzijdse vertrouwen als de ruggengraat van elke gezonde organisatie. Het aan de slag gaan met kwaliteit, informatiebeveiliging en privacy, vanuit een bedrijfskundig perspectief, is voor hem dan ook de ideale combinatie van werkvelden om organisaties naar een hoger niveau te tillen.

Op de werkvloer probeert Alexander altijd het beste uit zichzelf te halen. Het beste betekent risico’s signaleren en kansen benutten. ”Naast mijn studie heb ik gewerkt in de bancaire sector. De correcte verwerking van persoonsgegevens liep ook hier als een rode draad door mijn werkzaamheden. Vanuit persoonlijk perspectief, denk ik dat iedereen recht heeft op een bepaalde mate van privacy in zijn of haar leven. Het digitale tijdperk waarin wij nu leven geeft ons ontzettend veel uitdagingen om die privacy te waarborgen.” aldus business consultant Alexander Thole.