Lea Heldoorn

Business Consultant

Lea studeerde Neerlandistiek met een passie voor taal en communicatie. Na haar studie besloot ze een nieuwe weg in te slaan en zich te verdiepen in de IT-wereld. Met haar sterke taalvaardigheden en haar drang om complexe concepten begrijpelijk te maken, vond ze een perfecte synergie tussen haar oorspronkelijke passie en haar nieuwe interesse.

In de IT-wereld ontdekte Lea al snel dat heldere communicatie en gestroomlijnde processen essentieel zijn voor succes. Ze merkte dat informatiebeveiliging vaak ontoegankelijk werd door de vele technische termen en de complexe jargon die ermee gepaard gaan. Dit neemt zij mee in haar werk als business consultant.

Lea begrijpt dat niet iedereen dezelfde technische achtergrond heeft en dat het begrijpen van complexe IT-concepten ontmoedigend kan zijn. Door haar vaardigheid in het vertalen van technische termen naar begrijpelijke taal, kan ze deuren openen voor mensen die anders zouden afhaken. Het resultaat? Een grotere betrokkenheid, begrip en acceptatie van informatiebeveiliging.

Lea is vastberaden om haar kennis en vaardigheden te blijven inzetten om ingewikkelde dingen begrijpelijk te maken voor iedereen. Ze gelooft dat informatiebeveiliging een positieve impact kan hebben op ons leven, mits we het kunnen begrijpen en omarmen. Met haar sterke achtergrond in Neerlandistiek en haar passie voor IT-communicatie staat Lea klaar om organisaties te helpen hun informatiebeveiliging te verbeteren en processen efficiënter te maken.