PM Verzuim 

Gecertificeerd voor RCA en ISO 9001

Elmy Sarrucco

Elmy Sarrucco – Business Consultant

Als een examen

Het gevoel dat je hebt, vlak voor een examen. Je hebt er een idee bij, je hebt de lessen gevolgd, oefenopdrachten gemaakt. Over een onderwerp, dat je niet helemaal begrijpt. Er precies de vinger op leggen… nee, dat lukt niet. “Alsof je voor het examen een tekening van iets moet maken, waarvan we niet precies wisten hoe het eruit moest zien,” aldus Bas Kersten, Manager Operations & Finance van PM Verzuim.

 

Samenwerking

Dat was het begin van de samenwerking tussen PM Verzuim en BMGRIP. PM Verzuim is een bevlogen dienstverlener van proactieve arbodienstverlening en preventie. Ze staan met maatwerk klaar voor hun klanten: persoonlijke benadering, korte lijnen, aandacht en professionaliteit. Op een gezonde, ontspannen en gezellige manier. Samen zijn we het certificeringstraject ingegaan en hebben we de ISO 9001 en de Regeling Certificering Arbodiensten (RCA) geïmplementeerd. 

PM Verzuim

Succesvol gecertificeerd voor ISO 9001 en RCA

Kleurplaat

“BMGRIP wist hoe de tekening eruit moest zien en verzorgde ‘een kleurplaat van de eindopdracht’, PM Verzuim kleurde het geheel in,” vervolgt Bas.

En vraag niet hoe! De gedrevenheid en grondigheid waarmee PM Verzuim de implementatie is aangevlogen, zorgde ervoor dat ze erin geslaagd zijn om in vier maanden hun certificering te behalen. Het bedrijf heeft zich met passie en volle overgave op het project gericht. Met als resultaat een uiterst succesvolle certificering. Met vlag en wimpel geslaagd!

Slim certificeren kan iedereen.

 

Case geschreven door Elmy Sarrucco, Business Consultant