Samenwerking met Tilburg University

Pierer Kloetstra - BMGRIP

Pieter Kloetstra – Managing Consultant

We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.

— Albert Einstein —

De wereld verandert in rap tempo

De wereld gaat hard. Heel hard. Letterlijk en figuurlijk. De maatschappij, technologie, organisaties en mensen veranderen in een enorm tempo. Een tempo dat we met z’n allen moeten zien bij te houden.

Ook in ons vakgebied van informatiebeveiliging en privacy is er elke dag beweging. We produceren en gebruiken steeds meer data. Data die we goed, duurzaam en vooral veilig moeten verwerken en opslaan. Voor onszelf, maar ook voor malafide partijen die er graag hun handen op leggen. Of die juist willen voorkomen dat een organisatie er zelf nog bij kan.

 

Back to school

Klanten verwachten antwoorden en oplossingen van ons om situaties zoals deze te voorkomen. Die kunnen we alleen maar geven als we als BMGRIP continu blijven leren, ontwikkelen en onze kennis vergroten. Wat ons betreft voldoende aanleiding om een samenwerking met Tilburg University aan te gaan.

We hebben ons verbonden aan de master Strategic Management. In dat programma werken we samen met docenten en studenten aan uiteenlopende vraagstukken rondom onze eigen organisatie. Vraagstukken over cultuur, strategie, positionering en groei. Samen formuleren we uitdagende vragen en gaan we met elkaar op zoek naar de antwoorden. Antwoorden die om de nodige creativiteit, vernieuwing en scherpte vragen. De studenten helpen ons om op andere manieren naar onze eigen organisatie te kijken. Om als BMGRIP alert, scherp en wendbaar te zijn én te blijven.

Autorisatie matrix

Inspiratie en kernwaarden die aansluiten

Die samenwerking levert iedereen veel op. Inspiratie, vernieuwing en een frisse, andere kijk op de ontwikkelingen en de maatschappij.  De kernwaarden van Tilburg University – Curious, Caring, Connected en Courageous (vrij vertaald: Nieuwsgierig, Betrokken, Samen en Moedig) – sluiten in dit verband mooi aan op de manier waarop wij zelf werken en onze klanten helpen met hun vraagstukken.

Het houdt ons scherp en leert ons op andere manieren te kijken naar de uitdagingen die er liggen. Ook daagt het ons uit om op een andere manier onze projecten uit te voeren.

 

Kortom: waardevol. We kijken er dan ook elke keer weer naar uit om naar Tilburg af te reizen voor een volgende ontmoeting.

Blog geschreven door Pieter Kloetstra, Managing Consultant